Wie zijn wij

Sinds 1998 maakt Fransen maatwerk voor particuliere en zakelijke klanten. Middels 3D tekeningen krijgt u inzicht in de nieuwe situatie, om vervolgens met behulp van deze tekeningen tot een uiteindelijke invulling van uw wensen te komen. Door onze ervaring met materialen en kennis van meubelbeslag kunnen we een meubel maken met de perfecte uitstraling en functionaliteit. Bij Fransen wordt gezorgd voor een resultaat dat volledig aan uw wensen voldoet.

Veelgestelde vragen

Door de jaren heen hebben wij met veel verschillende klanten gewerkt. Iedere klant is uniek. De 3 meest gestelde vragen staan hier. Als uw vraag er niet bij staat, voelt u zich dan vrij om via onze contactpagina uw vraag te stellen en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met wat voor klanten werkt u samen?

Wij werken met zowel particuliere als zakelijke klanten.

Wat is de kwaliteit van uw producten?

Wij bekijken per project naar de beste werkwijze en materialen om aan al uw wensen te voldoen en de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Wat zijn de prijzen?

Omdat wij producten op maat maken en er geen fabriek bij komt kijken, zijn onze producten en prijzen niet te vergelijken met die van een groothandel. Via onze contactpagina kunt u een vrijblijvende offerte opvragen.

Meubelmakerij Fransen inschakelen? Dat kan!

Op de contactpagina kunt u uw gegevens achterlaten. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.